Pamätáte si na ten neopakovateľný pocit, keď sa vám ako deti rozsvietili oči pri pohľade na vašu prvú šmýkačku? A ako radi ste ju potom zdolávali stále dokola a rýchlosťou blesku sa na nej spúšťali nadol? Možno ste si so svojimi rovesníkmi alebo kamarátmi robili aj súťaže medzi sebou, kto Pokračovať na článok
V kuchyni varíme, jeme a pijeme – a dokopy trávime relatívne veľké množstvo času. Mala by byť teda čistá a uprataná. Ak sa totiž hovorí, že čistota je pol zdravia, v kuchyni to platí dvojnásobne. Nie, nestačí len vyhodiť zhnitú zeleninu z chladničky a pretrieť kuchynskú linku. Ako teda upratovať Pokračovať na článok
V Európe sa jedlom plytvá vo veľkom. Možno s tým máte aj osobnú skúsenosť, keď ste museli vyhodiť polovicu chladničky, lebo sa v nej pokazili veci, ktoré ste nestihli skonzumovať do dátumu spotreby. Viete, že tým neničíte len prírodu, ale aj svoju peňaženku? Sledujte, čo u vás letí a čo Pokračovať na článok
Medvedí cesnak je rastlina s dlhými kopijovitými listami, ktoré sa podobajú na listy konvalinky. Označenie „cesnak“ získala kvôli svojej charakteristickej vôni po cesnaku. Uplatnenie našla práve preto najmä v kuchyni. Na imunitu aj trávenie Medvedí cesnak má vynikajúce účinky predovšetkým na naše zdravie. Je bohatý na vitamín C, vitamíny skupiny Pokračovať na článok